Aanbevolen: opkoper Toyota - Opkoper bedrijfswagens

Opkoper Auto Brugge

Published Nov 28, 22
8 min read

Auto Verkopen Particulier Betaling

nl en het occasionaanbod van de ANWB wel handige filterfuncties, zodat je alleen elektrische occasions in je overzicht te zien krijgt. Veel succes met je zoektocht! - auto verkopen opkoper.

Al een tijdje speel ik met de gedachte om een elektrische auto te kopen. Die gedachte is even naar de achtergrond verdwenen, maar met de hoge benzineprijzen van nu weer behoorlijk terug. In september 2021 schreef ik er al een blog over: Elektrische auto... zoveel vragen! Een deel van die vragen heb ik inmiddels voor mezelf wel beantwoord.

Ondanks dat blijft het kriebelen. Na een nieuwe zoektocht naar de elektrische auto die bij mij past denk ik toch dat het een Zoe gaat worden. Niet nieuw - tweedehands. Daar ben ik ook wel uit. En omdat leasen toch lenen is, en m'n spaargeld geen rente oplevert bovendien, ben ik geneigd er één te kopen.

Dan heb ik eigenlijk een combi van kopen en leasen - al moet ik nog uitrekenen of dat fiscaal wel slim is. En de fiscale aspecten - daar hang ik nu een beetje op. Moet ik die elektrische auto dan privé kopen of op de zaak zetten? Mijn huidige auto staat op de zaak.

Als ik de auto in privé koop kan ik de zakelijke kilometers bij mijn bedrijf declareren. Fiscaal kan dat tegen € 0,19 per kilometer, wat best interessant kan zijn denk ik. Zeker met een elektrische auto, want de laadkosten zijn natuurlijk veel minder dan dat je nodig zou hebben om te tanken.Bovendien kun je aanspraak maken op subsidie als je een elektrische auto koopt als particulier. Dat is toch ook weer € 2. 000 - er vanuit gaande dat de subsidiepot niet leeg is tegen de tijd dat ik de knoop heb doorgehakt. Maar ja, als ik de auto op de zaak zet zijn alle kosten die ik maak aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Auto Verkopen Met Kapotte Motor

Omdat ik zeker weten meer dan 500 kilometer privé rijd komt er wel een bijtelling bij mijn inkomen. En oh ja - de aanschafprijs van de auto zelf kan ik afschrijven. Alles bij elkaar levert dat een leuk fiscaal voordeel op. Heel even dacht ik dat ik ook nog een Milieu-investeringsaftrek kon benutten als ik toch een nieuwe elektrische auto zou kopen, maar die geldt sinds dit jaar niet meer voor elektrische personenauto's.

Nu moet ik dus nog even goed gaan rekenen wat per saldo beter uitpakt: de auto in privé kopen, subsidie aanvragen en kilometers declareren - of de auto op de zaak kopen met alle fiscale aftrek & bijtelling. Wat hierboven staat gaat dan alleen nog om de inkomstenbelasting, wat ik daar beslis voor de auto. auto verkopen opkoper.

Deze beslissing speelt mee in de zoektocht naar de auto die ik wil kopen. Je heb fiscaal twee soorten auto's: btw-auto's en marge-auto's. Een nieuwe auto is altijd een BTW-auto. Als je die als ondernemer koopt kun je de btw terugvorderen bij de Belastingdienst, dat scheelt een stuk. Doe je dat, dan blijft het een BTW-auto - waardoor een volgende koper ook weer de betaalde btw kan terugvorderen.

Vanaf dat moment kan een volgende koper ook geen btw meer verrekenen, ook al is dat een ondernemer. auto verkopen opkoper. Auto export. Voor een ondernemer is het dus in feite altijd interessanter om een BTW-auto te kopen, als ik het goed begrepen heb. Zelfs als ik de auto voor de inkomstenbelasting op privé zou zetten is het nog steeds mogelijk om wel de btw als ondernemer te verrekenen.

Dan is er nog een keuze bijgekomen: ik kom verschillende bedrijven tegen die auto's voor je importeren uit het buitenland. Uit Duitsland vooral. Op het eerste gezicht lijkt dat een financieel slimme beslissing: zo benut je ook de mooie subsidie die in Duitsland gegeven wordt op elektrische auto's. Tegelijk vind ik het ook wel weer spannend...

Je koopt dan dus een auto waar je nog nooit in gereden hebt... auto verkopen opkoper. gek idee. Daar moet ik me dus echt nog wel even verder in verdiepen - en de mogelijkheden meenemen in m'n berekeningen. Mocht je nog tips of adviezen voor me hebben... let me know! Plaats een nieuwe reactie .

Auto Verkopen Aan Vennootschap

Op het gebied van auto’s kopen is een tweedehands elektrische auto de meest duurzame (en op lange termijn de goedkoopste) keuze die je kunt maken. Omdat je — in tegenstelling tot het kopen van een nieuwe auto — geen impact meer hebt wat betreft de productie van de auto (inclusief batterij) én je rijdt natuurlijk zonder CO2 uitstoot. auto verkopen opkoper.

Je betaalt bijvoorbeeld tot 2025 geen wegenbelasting op een volledig elektrische auto, de bijtelling is 16% en je krijgt subsidie bij de aanschaf. Je betaalt op lange termijn ook veel minder aan brandstofkosten en onderhoud. Elektrische auto’s bestaan uit veel minder onderdelen dan auto’s die rijden op diesel of benzine.

Welke auto’s zijn kwalitatief en enigszins betaalbaar? Ik deed onderzoek (door o. a. te praten met experts) en heb een selectie gemaakt van de beste betaalbaar modellen die nu verkrijgbaar zijn op de tweedehands markt onder of rond de 30. 000 euro. NOTE: Elektrische auto’s zijn over het algemeen van goede kwaliteit als ze uit Azië komen.

Volgens journalisten die zich bezig houden met EV's (electric vehicles) vroeg ik om de service en kwaliteit en ook daar werden mij de auto’s uit Korea (Kia en Hyundai) aangeraden. Kia werd genoemd als topper. Deze staan dus hoog in de lijst. Ik keek voor deze auto’s op , bynco.

Nadeel: je kunt maar met 4 personen in deze auto zitten en dat is wat gebrekkig als je bijvoorbeeld een gezin hebt. Verder hoor ik goede verhalen over deze auto. Let er wel op dat je kiest voor de 33 kwh versie vanaf 2017, deze heeft een veel beter bereik.000 en 25. 000 euro zonder subsidie, Bereik: Tussen de 130 en 300 km, Snellader: Oudere modellen niet, nieuwere modellen wel, Garantie accu: 8 jaar/160. 000 kilometer Ook de Renault Zoe heeft veel modellen die rondzweven op het internet. Let dus op de capaciteit van de accu, het aantal kilometers en zorg dat je kunt zien wat de gezondheid/conditie van de batterij is. Opkoper camper.

Auto Van De Zaak Verkopen Aan Particulier

Ze lopen wat achter op de Zuid-Koreaanse modellen maar omdat dit een type auto is die je al decennia ziet rijden is dit dus een degelijke keuze. Tweedehands prijs: schommelt tussen de 25. 000 en 100. 000 afhankelijk van het aantal kilometers, Bereik: boven de 335 km, Snellader: Ja, Garantie accu: 8 jaar/240.

De Model S was het eerste model dat Tesla op de markt bracht in 2012 en daarom zie je deze auto nu geregeld verschijnen op de tweedehands markt, soms ook met veel kilometers en dus een lagere prijs - auto verkopen opkoper. Het mooie is dat de kwaliteit van de batterij ontzettend goed is en je bij Tesla 8 jaar garantie hebt op de batterij.

000 km garantie op de batterij. Denk niet dat als de garantie afloopt zo’n batterij niet meer goed is. Hij gaat vaak nog erg lang mee, vooral bij een kwalitatieve auto zoals de Model S. Wist je dat er op dit moment Tesla's rondrijden met meer dan 500. 000 kilometers op de teller? De kans is dus groot dat je met een Model S (met 150.

• Nissan Leaf; ik hoor slechte verhalen over deze auto en dan specifiek over hoe de auto van binnen is ingedeeld. Knoppen zitten niet waar je ze wil hebben. • Wat is de gezondheid van de batterij in de auto? Dit is erg belangrijk bij een elektrische auto omdat het je bereik bepaalt.Een batterij in een elektrische auto gaat gemiddeld 10% achteruit in 4 jaar. Check hier de degradatie van de batterijen per specifiek model. • Hoeveel kilometers staan er op de auto? Het is altijd goed om hier even naar te kijken. Weet wel dat een auto en dus ook de batterij gemaakt is om veel mee te rijden.

• Zit er nog garantie op de batterij? Batterijen komen geregeld met 8 jaar garantie. Stel dus dat je een 4 jaar oude Tesla Model S koopt met 150. 000 kilometer op de teller dan heb je nog steeds een flink bereik en nog 4 jaar garantie op de batterij.

Auto Verkopen Marktplaats Gratis

Je gaat een tweedehands auto kopen. Lastig als je zelf niet veel verstand van auto's hebt. Gelukkig hebben wij een paar slimme tips voor je. Zo ben je alvast een eind op weg. Dit is de beste tip die we je kunnen geven. Heb je niemand in je kennissenkring die verstand van auto's heeft? Ga dan toch samen met iemand naar de auto kijken.

Maak altijd een proefrit van minimaal 20 minuten. Zorg dat de radio uit staat en let tijdens het rijden op geluiden - auto verkopen opkoper. Rammelt of trilt er iets? Dan kan dit betekenen dat de wielen niet in orde zijn. Let ook op als je remt. Als er iets trilt, kan er iets mis zijn met de remschijven.

Trek op de snelweg eens flink op. Dit moet soepel gaan. auto verkopen opkoper. Test alle elektrische onderdelen van de auto. Gaan de ramen bijvoorbeeld goed open en dicht? De auto moet koersvast rijden. Hiervoor moeten de ophangingsdelen zo zijn afgesteld dat de wielen precies recht ten opzichte van de weg en evenwijdig aan elkaar staan.

Auto opkoper België

Opkoper auto gezocht, Wij zijn een erkend Belgisch autobedrijf en landelijk actief. Ons mobiel inkoopteam is flexibel inzetbaar en garandeert een afspraak ter plaatse binnen de 24u. Aarzel dus niet om ons ook te contacteren tijdens weekend -en feestdagen.

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Zelf Verkopen Tips

Published Feb 04, 23
10 min read

Hiltermann Lease Auto Verkopen

Published Jan 26, 23
6 min read

Auto Huren Alphen Aan Den Rijn

Published Jan 18, 23
8 min read